Algemene informatie

Bureau DeusDit is de website van Bureau Deus, onderzoeksbureau, adviesbureau en voorlichtingsbureau op het gebied van religie & zingeving.

Onderzoek
Hoofdtaak van Bureau Deus is het uitvoeren van religieus onderzoek. Bureau Deus wil ontwikkelen aantonen, gevoelens blootleggen en zaken inzichtelijk maken

Advies
Advies nodig? Onze expertise gebruiken we ook om adviezen uit te brengen aan bijvoorbeeld religieuze organisaties. Belangrijk insteek is daarbij de vraag hoe men als organisatie in kan springen op ontwikkelingen.

Voorlichting
Bureau Deus geeft ook voorlichting in de vorm van lezingen, workshops en brochures. De voorlichting kan over verschillende zaken gaan: over algemene zaken zoals kennis over religie of meer specifieke voorlichting gekoppeld aan de door ons uitgevoerde onderzoeken.

Een beroep doen op Bureau Deus?
Wilt u gebruik maken van de diensten van Bureau Deus? Heeft u een onderzoeksvoorstel of wilt u advies en/of voorlichting. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.

Erik Jan Tillema

Erik Jan Tillema


Over Erik Jan Tillema
Eigenaar van Bureau Deus is Erik Jan Tillema (1983). Hij studeerde godsdienstwetenschappen aan de VU en de UvA.
Van 2008 tot 2012 werkte hij voor de IKON als redacteur van de website Kerknieuws.nl. In deze functie voerde hij verschillende onderzoeken uit. In 2012 richtte Erik Jan Bureau Deus op om zich zo toe te kunnen leggen op zijn grote passie: het uitvoeren van onderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s