Workshops van Bureau Deus

Twee workshops zijn toegevoegd onder het kopje ‘voorlichting’. Het gaat om de workshop Maak je eigen religie en De grote reliquiz. Het zijn workshops die geschikt zijn voor scholieren en volwassenen.

De workshop Maak je eigen religie is een speelse maar ook serieuse workshop waarin iedereen zijn of haar eigen religie samenstelt. Daarbij sta je stil bij de dingen die jij belangrijk vindt en hoe je daar vorm aan wilt geven. Daarnaast leer je hoe in andere religies vragen als ‘wat aanbid ik? en ‘hoe aanbid ik dat?’ worden beantwoord.
Je bent in deze workshop creatief bezig en bevraagt jezelf continu. Daarnaast zul je tijdens deze workshop ook veel leren over religies.

De workshop De grote reliquiz bestaat uit vragen uit de vijf grote wereldreligies. Hoeveel weet jij van de verschillende wereldreligies? Denk je alles te weten, ben jij een ingewijde? Of moet je nog veel leren? Deze quiz is voor ieder wat wils: je kan er van leren of je kan je kennis er mee testen. De gestelde vragen gaan over het christendom, jodendom, islam, boeddhisme en hindoeïsme.
De quiz is uiteraard een competitie: individueel of in groepsverband. Voor de winnaars is er een mooie prijs.

Wil je meer informatie? Wil je de workshops boeken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: