IKON, Kerknieuws.nl en bezuinigingen

Sinds 2008 was ik de drijvende kracht achter de IKON-website Kerknieuws.nl dat dagelijks het laatste reli-nieuws uit binnen- en buitenland brengt. Het was erg leuk werk en ik had het graag nog jaren willen blijven doen maar helaas… Bezuinigingen treffen Hilversum en dus ook de IKON. Per 1 juni wordt mijn contract beëindigd en moet Kerknieuws.nl het in vervolg doen zonder vaste redacteur.
Een aderlating voor de site en natuurlijk een tegenslag voor mijzelf. Maar dit soort situaties creëren ook weer nieuwe perspectieven: ik ga mij met Bureau Deus richten op mijn passie en dat is onderzoek doen naar religieuze ontwikkelingen.

Mijn einde bij de IKON betekent dus de geboorte van Bureau Deus. Laten we hopen dat er in de toekomst veel en mooie onderzoeken komen.

Zoekt u een onderzoeker voor een opdracht? Of wilt u advies of voorlichting over religieuze zaken? Neem contact met mij op en ik ben u graag tot dienst!

Advertenties

Over Bureau Deus

Dit is de website van Bureau Deus, onderzoeksbureau, adviesbureau en voorlichtingsbureau op het gebied van religie & zingeving. Godsdienstwetenschapper Erik Jan Tillema is de eigenaar van Bureau Deus.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s